Serbian English French German Greek Italian Russian Swedish

Fotografije Labradora

Labrador Retrive slike Labrador Retrive slike

Fotografije, slike Labradora. 

Opšti izgled:
Snažno građen, kratak u slabinskom delu, vrlo pokretan. Široka lobanja. Grudi i rebra duboki i dobro zaobljeni. Širok i snažan u slabinskom delu i zadnjim nogama.

Karakteristika:

Uravnotežen, veoma budan, odličnog nosa, mekih usta, sa oduševljenjem ide u vodu, ima sposobnost prilagođavanja u predanog pratioca.

Fotografija žutog labradora

Narav:

Inteligentan, oprezan i poslušan, sa velikom željom pruža radost svom gospodaru. Prijateljske prirode, nikada sa znacima agresivnosti ili jasne plašljivosti.

Crni Labrador fotografije

Dlaka:

Prepoznatljiva oznaka, kratka, gusta, ne talasasta, bez zastavica, prilično oštra, podlaka odoleva lošem vremenu.

Labrador retriver (takođe labrador ili samo lab skraćeno), je jedan od nekoliko vrsta retrivera, vrsta ptičara. Labrador se smatra za najpopularniju rasu psa na svetu, i najpopularnija je rasa po registraciji u SAD-u (od 1991.) Ujedinjenom Kraljevstvu, Poljskoj, Australiji i nekoliko drugih država. 

Labrador Retriver fotografije

Takođe se mnogo koristi i u policiji i drugim zvaničnim telima zbog detekcije i radnih sposobnosti. Veoma su društveni, nežni, pametni, snažni i dobre naravi i labradori se generalno smatraju za dobre čovekove prijatelje svih starosnih doba (uključujući visok nivo tolerancije i strpljenja za decu) i to ih čini odličnim radnim psima. Ovi psi su veoma lojalni i odlični su za malu decu. Mogu se koristiti u raznim šou programima. Dobro treniran, labrador je jedan od najodgovornijih, najposlušnijih i najtalentovanijih rasa na svetu

 

galerijagalerijagalerijagalerijagalerijagalerijagalerijagalerijagalerijagalerijagalerijagalerijagalerijagalerijagalerijagalerijagalerijagalerija

 

 

Više iz ove kategorije « Izgled Labradora

nazad na vrh

Oglasi, kućni ljubimci

Ko je na mreži: 57 gostiju i nema prijavljenih članova

Odgajivacnice  pasa

Online magazin za one koji vole prirodu